top of page
116_855216478.jpg

Pluss Prosjekt er alltid på utkikk etter nye muligheter for å utvikle spennende prosjekter. En essensiell del av vår virksomhet er å finne egnede tomter som kan danne grunnlaget for våre innovative byggeprosjekter. Vi ønsker å komme i kontakt med grunneiere som ønsker å samarbeide med oss for å utvikle eiendommen sin.

Hva vi ser etter:

Tomter:

Vi er interessert i tomter som er regulert til bolig klare for utvikling. Vi kan også se på muligheten for omregulering av tomter.

Boliger:

Hvis du eier en tomt med eksisterende boliger, spesielt større tomter, kan vi hjelpe med å vurdere mulighetene for videreutvikling, ombygging eller utvidelse eller seksjonering.

Image14_000.jpg
pexels-max-vakhtbovych-6315804.jpg

Hva vi kan tilby:

Kompetanse:

Vi har lang erfaring innen prosjektutvikling og byggebransjen, vi kan veilede deg gjennom hele prosessen fra planlegging til ferdigstillelse. Enten du er en erfaren entreprenør eller bare ønsker å få mest mulig for din eiendom.

Økonomisk Partnerskap:

Vi kan vurdere økonomiske partnerskap som gjør det mulig for deg å realisere prosjektet.

Bærekraftig utvikling:

Vi er opptatt av bærekraftig utvikling og kan hjelpe med å integrere miljøvennlige løsninger i prosjektene. Det kan være i form av oppgradering av eksisterende bolig slik at dine energikostnader går ned eller at det blir flere boenheter på samme enhet slik at det totale utslippet går ned.

Bytte av eksisterende bolig:

Pluss Prosjekt gir deg muligheten til å bytte din eksisterende bolig mot en av våre nye hus eller leiligheter i våre utviklingsprosjekter. Dette gir deg en enkel måte å oppgradere til en ny, moderne bolig uten å måtte bekymre deg for salgsprosesser. Se våre eiendommer her

Hvordan komme i kontakt:

Hvis du eier en tomt som du tror kan være egnet for utvikling i samarbeid med Pluss Prosjekt, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi tar gjerne en diskusjon om mulighetene med deg og utforske hvordan vi sammen kan realisere prosjektet ditt.

For å komme i kontakt med oss, kan du fylle ut vårt kontaktskjema eller sende en e-post til post@plussprosjekt.no​​

Vi ser frem til å høre fra deg og utforske potensialet for et vellykket prosjekt.

bottom of page